Laden...Even geduld aub...

Categorie├źn


Onze nieuwsbrief


Shipping & Returns

 

Verzendkosten

 • Alle bestellingen met een aankoopbedrag van boven de € 75,- worden gratis verzonden.
 • Voor alle bestellingen met een aankoopbedrag onder de € 75,- betaalt u € 6,75 aan verzendkosten.
 • Bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt € 15,- "rembourskosten" in rekening te brengen.
 • Alle verzendkosten zijn inclusief BTW

Verzendkosten Buitenland

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 15,- inclusief BTW. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling, de exacte kosten zullen u per email bevestigd worden.

Levertijden

Motorbandendiscounter.nl probeert uw bestelling binnen 1-5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Mocht het door u bestelde artikel niet voorradig zijn of niet binnen de gestelde termijn leverbaar zijn dan zal dit per email aan u bevestigd worden.

Bestelling zelf afhalen

Het is mogelijk uw bestelling welke u heeft geplaatst via de webshop zelf af te halen in Waalwijk. Zodra uw bestelling klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Betalingen

Motorbandendiscounter.nl maakt gebruik van het betaalsysteem van MultiSafePay, deze kent meerdere mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling en biedt de volgende betaalmethoden.

 • iDEAL,
 • MasterCard
 • Visa
 • Mister Cash
 • Giropay
 • DIRECTelebanking
 • Bankoverschrijving
 • Eenmalige machtiging.

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag middels MultiSafePay overmaken naar bankrekeningnummer 1568.55.356 t.n.v. Motorbandendiscounter.nl onder vermelding van het ordernummer en uw naam. Voor klanten buiten Nederland zijn de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Motorbandendiscounter.nl

IBAN : NL11RABO0156855356

BIC/SWIFT : RABONL24

Rembours

U betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.

Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 15,- in rekening (+ de normale verzendkosten)

Administratiekosten

Voor materialen of opdrachten welke niet via de webshop zijn besteld of betaald zijn wij genoodzaakt € 5,00 administratiekosten in rekening te brengen, deze kosten komen te vervallen als u in de werkplaats alsnog via de webshop een bestelling plaatst..

Offerte

Indien u een door ons uitgebrachte offerte in opdracht geeft geldt hiervoor een aanbetaling van 75% van het totaalbedrag, het restant kan ter plaatse middels pinbetaling of contant in de werkplaats worden afgerekend.

Annuleren & Retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd is geheel kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Motorbandendiscounter.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen aan u terugstorten. De door ons gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Retourneren/Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u een deel van uw bestelling of de gehele bestelling van reeds in ontvangst genomen artikelen retourneren dan dient u deze terug te sturen naar onderstaand retouradres. Motorbandendiscounter.nl zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten na goede ontvangst van de goederen. De door ons gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht. De verzendkosten voor het retourneren van uw bestelling zijn geheel voor uw rekening en worden niet gerestitueerd

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan Motorbandendiscounter.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit is mogelijk via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer en gegevens van hun eigen bank te vermelden. Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Motorbandendiscounter.nl heeft gedaan, dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Motorbandendiscounter.nl

Schutweg 3-A

51456 NP WAALWIJK