Laden...Even geduld aub...

Categorie├źn


Onze nieuwsbrief


Werkplaats

 

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en meestal dus weinig tijd, daarom is onze werkplaats met uitzondering van maandag de gehele week open. Daarnaast zijn wij op afspraak ook ’s avonds open zodat u gemakkelijk uw motor kunt ophalen of komen brengen voor onderhoud, kleine storingen of dringende reparaties.

Onze volledig uitgeruste en ingerichte werkplaats beschikt ondermeer over twee hefbruggen, een mobiele hefbrug, hoogwaardig professioneel gereedschap en een selectie ‘special tools’.

De motoren van onze klanten welke wij ter reparatie of in service hebben staan iedere avond droog en warm binnen en de sleutels worden netjes opgeborgen in onze sleutelkluis. Bovendien zijn de motoren verzekerd en is ons pand voorzien van een gecertificeerd beveiligingssysteem.

Kom eens vrijblijvend langs of maak nu een afspraak voor een servicebeurt, inspectie of voor nieuwe banden, onze heerlijke koffie staat al voor u klaar.

Banden

Banden zijn voor motorfietsen van essentieel belang, Je hebt maar twee wielen dus die moeten onder alle omstandigheden een goede grip en waterafvoer hebben. In onze werkplaats hebben we een groot aantal motorbanden op voorraad liggen. Hiermee kunnen we in veel gevallen uit voorraad de meest gangbare banden van de bekende merken leveren. Ook kunt u de banden welke via de webshop zijn besteld hier laten afleveren en monteren.

De montage van motorbanden is een vak apart, de moderne, gelakte motorvelgen zijn behoorlijk kwetsbaar bij bandenmontage. Wij maken gebruik van speciale montage,- en balanceerapparatuur welke hiervoor is ontwikkeld. Om beschadigingen te voorkomen gaan onze medewerkers voorzichtig om met uw spullen om en worden de banden snel en vakkundig vervangen.

Onderhoud

U kunt in onze werkplaats natuurlijk ook terecht voor diverse zaken terecht zoals servicebeurten, inspectie, vervanging van onderedelen en reparatie aan de motor. Onze medewerkers werken aan uw motor alsof het hun eigen motor betreft en zorgen ervoor dat uw motor weer in een perfecte staat verkeerd zodat u weer veilige motorkilometers kunt maken.

Alarm

Veel verzekeringen eisen tegenwoordig voor nieuwe motorfietsen een SCM goedgekeurd alarm, onze medewerkers hebben hiervoor een speciale cursus gevolgd. Motorbandendiscounter.nl is SCM gecertificeerd en bevoegd om deze alarmsystemen in te bouwen en te onderhouden. Ook voor de periodieke controle en certificering van uw alarmsysteem kunt u bij ons terecht.