Laden...Even geduld aub...

Categorie├źn


Onze nieuwsbrief


Wie zijn wij

 

“CHEAP DEALZ 4-2 WHEELZ”

Dit is waar het volgens ons allemaal om draait, gewoon kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Voor de meeste onder ons is motorrijden een hobby, ook voor ons. Onze doelstelling is het motorrijden voor iedereen betaalbaar te houden.

Motorbandendiscounter.nl is de absolute specialist op het gebied van motorbanden, scooterbanden en winterbanden. Wij leveren een zeer compleet assortiment waarin een groot aantal merken vertegenwoordigd zijn. Als bandenspecialist bieden wij u een grote keuze aan diverse types en merken banden, variërend van een voordelige budgetband of tourband tot een zeer exclusieve raceband voor circuitrijders.

U heeft als klant de mogelijkheid om de door u bestelde artikelen te laten bezorgen of bij ons te reserveren als u deze zelf wilt ophalen of door ons te laten monteren. Wij nemen na gehele afronding van de order contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Een van de kenmerken van Motorbandendiscounter.nl is de uitgebreide service die we bieden. Naast ons uitgebreid assortiment motorbanden leveren wij ook producten zoals , progressie vering, accu's, remdelen, kettingkits, onderhoudspakketten en accessoires.

In ons bedrijfspand beschikken wij over een professioneel uitgeruste werkplaats met de modernste apparatuur zodat we onze klanten de juiste service kunnen bieden. U kunt de door uw bestelde banden in de werkplaats professioneel op uw velgen of motor laten monteren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud,- en reparatiewerkzaamheden aan uw motor.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw motor bij Motorbandendiscounter.nl of maak tijdens een motorrit even een stop en drink gezellig een kop koffie in onze koffiecorner.

De medewerkers van Motorbandendiscounter.nl staan voor u klaar met een vakbekwaam en deskundig advies.